Drie en een half jaar verder!

 

 

 

 

 

 

Frans Arts bij de openingen  van zijn tentoonstelling. 

Al voor het overlijden van kunstenaar Frans Arts uit Gemert op 22 maart 2020, kwam er een einde aan de tentoonstelling van Frans in het kunstlokaal te Gemert. Ook de site raakte In die corona tijd geblokkeerd, en het was moeilijk om het (toen) gerepareerd te krijgen. 

Maar na meer dan drie en een half jaar, loop ik deze week tijdens het vervangen van een klokkentouw iemand tegen het lijf, die het probleem wel te lijf wilde gaan en met succes. Mijn hartelijke dank hiervoor.

Inmiddels is er veel veranderd in de wereld, en ook dat van de klokken. Zelfs het plaatsen van dit artikel ging niet van een leien dakje, stilstaan is toch achteruitgaan.

Toch proberen we de bel te laten luiden met een touw en een mechaniekje.

———————————————————————————————————-

Oeffelt 2023                                                         Oeffelt 2023