Venrays museum: demonstratie van Tom Receveur.

Tom Receveur, een van de leden van de Vierlingsbeekse klokkengroep “Maak eens tijd”. geeft een demonstratie over hoe uurwerken en klokken gemaakt en gerepareerd worden. Lees hieronder het artikel daarover uit het Zondag nieuws

Het artikel

“KLOK VAN BRIENEN IN VENRAYS MUSEUM”

staat ook op de site: www.venray.gezien.nl

(Venrays museum:  Eindstraat 8 5801 CR Venray)

Adres: Tom Receveur                                                                                                     Stationsweg 77                                                                                                                         5803 AA Venray                                                                                                                  Tel.: 0478-531650                                                                                                                   e-mail:  t.receveur@home.nl