Bijeenkomst 26 april 2012

Geplaatst door René Wetzels op 17 april 2012

Beste klokkenliefhebber,

Hierbij nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst op donderdagavond 26 april a.s. in cafe de Wildeman, Grotestraat 38, 5821 AG Vierlingsbeek, tel. 0478 631553. Aanvang 19.30 uur.

Op deze avond zal de heer Joop van Dijk, lid van het Koperslagersgilde (www.koperslagersgilde.nl) in s-Hertogenbosch, vertellen over het koperslaan. Ook zal hij het een en ander laten zien waarbij we zelf aan de slag kunnen. Dan wel een klein bankschroefje of aambeeld meebrengen plus een kleine hamer.

Daarnaast vragen we u om het kleinste uurwerk of klokje (geen horloge) uit je verzameling mee te nemen. Van deze uurwerkjes willen we de plaats waar het gemaakt is, de leeftijd en eventuele bijzonderheden bespreken. Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden.

Uw nieuwste aanwinst: een klok, een boek, gereedschap is altijd interessant voor anderen om te zien. Op onze website (www.maakeenstijd.nl) vraagt een kunstenares om losse (oude) tandwielen. Deze kunt u op deze avond meenemen.
Voor verdere informatie over deze bijeenkomst of als u zich wilt aanmelden kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website.